Toyota EASY ajánlatok jelentős kedvezménnyel

Az egyedi kedvezményeken túl, a beépített maradványértéknek köszönhetően, rövid futamidő mellett is alacsonyak tudnak maradni a havi részletek és a futamidő végén szabadon dönthet:

 1. Új Toyotára cserél

  Meglévő autója szolgál induló részletként és így akár plusz készpénzbefizetés nélkül tud átülni egy új Toyotába.

 2. Megtartja az autóját

  Megtartja autóját és nem cseréli be egy újra. A maradványérték összegét törlesztheti egy összegben vagy további havi részletek formájában is.

 3. Érvényesíti a garantált árat

  Nem tartja meg autóját és érvényesíti a garantált visszavásárlást, de nem vesz új Toyotát.

 

Maradványértékes finanszírozási mód

A maradványérték egy előre meghatározott egyedi összeg, amely magasabb, mint a többi egyenletes ütemezésű havi részlet. A futamidő során Ön a tartozását egyenlő összegekben törleszti, ez alól csak a futamidő utolsó, egyedi törlesztő részlete a kivétel, aminek mértékéről a szerződés megkötésekor dönthet.

A maradványérték biztosítja, hogy az Ön havi törlesztő részlete mérsékelt összegű legyen, és a teljes futamidő alatt élvezhesse az alacsony törlesztő részletek adta előnyöket, még rövid futamidő mellett is.

Az Ön lehetőségei a futamidő végén

 1. Autóját Ön a futamidő végén a márkakereskedőjénél becserélheti egy új Toyota gépkocsira. A gépkocsi piaci ára és a maradványérték különbsége fedezetet jelenthet egy új autó kezdő részletére is. Így Ön akár plusz saját erő befizetése nélkül is átülhet egy új Toyotába.
 2. A gépkocsit Ön megtarthatja és a maradványérték összegét nem egy összegben, hanem havi részletekben törleszti, ami akár megegyezhet az addigi megszokott havi részleteinek összegével is.
 3. A futamidő végén Önnek lehetősége van arra is, hogy a gépkocsit tehermentesítse a maradványérték egy összegű rendezésével. Ezt követően Ön szabadon dönthet a gépkocsi megtartásáról vagy értékesítéséről.

Kérdése van? Küldjön Üzenetet!

További ajánlataink

Top