Szövetségben a minőséggel

A Balogh Autóházak Kft (és jogelődjei) több mint 16 éves Nissan szerviztapasztalattal végzi munkáját. Legfontosabb számunkra az ügyfélhűség és a minőségbiztosítás. Szakembereink idegen nyelv tudása, szakmai gyakorlata és elért sikereik alapján, büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország legjobb szervizei között tudhatjuk magunkat.

2008-ban kollégánk Linzenbold Attila a Nissan technikai versenyén Magyarország legjobb Nissan szerelője, Közép-Kelet Európa legjobb Nissan szerelője, és Európa 23-ik legjobb szerelőjeként végzett Párizsban.

Akcióink

Hűségprogramunk:

Annak érdekében, hogy családtaggá vált Nissan gépjárművét csúcsformában tarthassa, egy egyedülálló ajánlattal fordulok Önhöz.

Minnél idősebb Nissan gépjárműve, annál előnyösebb szerviz-, karbantartási alkatrész- és tartozékkedvezményekkel áll hivatalos Nissan márkakereskedő- és szervizhálózatunk a Qx Program minden tagjának rendelkezésére. Kiváló szakértelemmel, eredeti Nissan alkatrészekkel és tartozékokkal, kényelmes megoldásokkal várjuk Önt.

Takarékos ajánlatok:

Igazán megéri!

Nemcsak márkaszerviz szolgáltatásaink népszerűek, hanem az autó köré épülő karbantartó, preventív szolgáltatások is.

Takarékos ajánlatok összefoglaló néven a műszaki vizsga, zöldkártya, kozmetikai, és gyorsszerviz ajánlataink nem drágábbak mint bármelyik gyorsszervizben!

 

Munkadíj kedvezmény:

Nálunk vásárolt autókra a Nissannal közös hűségprogramon túl további 10% kedvezményt biztosítunk

 

Flotta

Flották szervizelésében régiónk meghatározó szervize vagyunk. Referenciáink között megtalálhatóak piacvezető flottaüzemeltetők.

tovább »
Szerviz

A Balogh Autóházak Kft (és jogelődjei) több mint 16 éves Nissan szerviztapasztalattal végzi munkáját. Legfontosabb számunkra az ügyfélhűség és a minőségbiztosítás.

tovább »
Finanszírozás

Ez az igazi erősségünk, amiért érdemes minket felkeresni! A magyar gépjármű finanszírozási piac minden jelentős résztvevőjével kapcsolatban vagyunk.

tovább »
Bér és Csereautó

2 buszjegy áráért 1 órára csereautót! Szerviz ügyfeleink részére csereutót illetve bérautót tudunk biztosítani, a helyi igényeknek megfelelően!

tovább »