Szervíz ajánlatok

Szövetségben a minőséggel

A Balogh Autóházak Kft (és jogelődjei) több mint 16 éves Nissan szerviztapasztalattal végzi munkáját. Legfontosabb számunkra az ügyfélhűség és a minőségbiztosítás. Szakembereink idegen nyelv tudása, szakmai gyakorlata és elért sikereik alapján, büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország legjobb szervizei között tudhatjuk magunkat.

2008-ban kollégánk Linzenbold Attila a Nissan technikai versenyén Magyarország legjobb Nissan szerelője, Közép-Kelet Európa legjobb Nissan szerelője, és Európa 23-ik legjobb szerelőjeként végzett Párizsban.

Zen szerviz

A ZEN a távolkeleti kultúra szimbólumaként világszerte a harmóniát és a természettel való egyensúlyt jelképezi. Japán autógyártóként ezt a szemléletmódot szeretnénk átadni minden Nissan tulajdonos számára. Fontos, hogy ügyfeleink teljes nyugalomban tudják használni autóikat garanciaidő leteltével is, ezért vezettük be a Nissan ZEN szerviz programot. A Nissan márkaszervizeinkben történt látogatás során autója a program keretén belül megkapja a lehető legjobb törődést és a következő 1 évben ugyanúgy mint a garanciaidőn belül, továbbra is élvezheti a Nissan Assistance előnyeit.

Ajánlatok

Garanciaidő leteltével is fontos a Nissan gépjárművének a megfelelő karbantartása. A Nissan ZEN szerviz erre nyújt Önnek megoldást: Kedvezményes áron érhetőek el alap karbantartási csomagjaink garanciaidőn túli gépjárművekre melyek tartalmazzák a gyári műszeres diagnosztikát, az olajcserét, illetve az olaj-, levegő- és pollenszűrő cseréjét + 1 év Nissan Assistance-t.

Miért olcsóbb a Nissan ZEN szerviz ajánlata, mint a garanciaidőn belüli karbantartás?

A Nissan ZEN szerviz ajánlatai rögzített árú karbantartási csomagok, melyeknél Nissan Value Advantage alkatrészeket használunk.
A Value Advantage a Nissan másodvonalas termékcsoportja, mely kiváló minőségű, versenyképes áron elérhető alkatrészeket tartalmaz kizárólag garanciaidőn túli gépjárművekhez.

Márkaszerviz előnyei

A tévhitekkel ellentétben a garanciaidő leteltével is érdemes a Nissan márkaszervizek szolgáltatásait igénybe venni.

Szervizeinkben a Nissan által szakmailag képzett szerelők várják ügyfeleinket, akik gyári célszerszámok és eredeti Nissan alkatrészek felhasználásával végzik el a szükséges karbantartást és javítási munkákat.

A gyári alkatrészeken és a mesterszerelők szaktudásán túl, csak hivatalos Nissan márkaszervizben tudják ellenőrizni, hogy Nissan gépjárműve érintett-e bármilyen visszahívási v. szervizkampányban. Ezeket a kampányokat költségmentesen végzik el munkatársaink.

Nissan Assistance

Nekünk az Ön és járművének a biztonsága a legfontosabb, szeretnénk, ha tökéletes nyugalommal indulna útnak. Ha autója esetleg meghibásodna, vagy baleset érné, a Nissan Assistance mindig kész a segítségére sietni.
Bármi is történjen autójával az országúton, hívjon minket, és mindent megteszünk, hogy Ön mielőbb, a lehető legkevesebb bonyodalom árán folytathassa útját autójával.
Rendelkezésére állunk a hét minden napján, napi 24 órában… ingyenesen!

Value Advantage alkatrészek

A Nissan Value Advantage program kiterjed az időszakos karbantartási illetve kopó-forgó alkatrészekre, melyek minőségi és versenyképes áron érhetőek el minden Nissan márkaszervizben.

– Nissan által tanúsított termékminőség

Minden Nissan Value Advantage alkatrész teljesítményét tesztelték és hitelesítették a Nissan járműveihez a Nissan mérnökei.

– Minőségi alkatrészek

Minden alkatrészt a minőséget szem előtt tartva terveztek és fejlesztettek ki, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb szintű biztonsággal és minőséggel kapcsolatos szabványoknak.

– Biztonság kompromisszumok nélkül

A Value Advantage alkatrészekkel ügyfeleink a garanciaidőn túl is teljes nyugalommal használhatják autójukat.

– Garanciális feltételek

Nissan Value Advantage alkatrészek garanciális feltétele megegyezik a gyári alkatrészekével (minimum 1 év).
A Nissan Value Advantage alkatrészek minden fontosabb Nissan modellel kompatibilisek,
hogy ügyfeleink a garanciális időszakon túl is a lehető legkedvezőbb áron tarthassák kifogástalan állapotban járművüket.

Felújított, gyári alkatrészek

A felújított Nissan alkatrészek eredeti, gyári alkatrészeknek vannak minősítve, melyek gyári technológiával lettek felújítva, és az eredetivel megegyező minőséget képviselnek kedvezőbb áron.

– Környezetbarát megoldás

A felújítás során 80%-kal kevesebb energiát és 75%-kal kevesebb nyersanyagot használunk mint az új alkatrészek gyártása során.

– Alacsonyabb ár

Költséghatékony – akár 30% – os megtakarítás – megoldás, hogy autója üzemképes maradhasson, és ezt pénztárcája se szenvedje meg.

– Gyártói garancia

Az eredeti Nissan alkatrészekhez hasonlóan, a Nissan felújított termékeire is 1 év futásteljesítmény-korlátozás nélküli garancia vonatkozik.

Top